Αρχική Η Εταιρεία

Η Εταιρεία

Η Εταιρεία

Η εταιρεία Παπαοικονόμου Θεοφάνης & Σια Ε.Ε.  εδρεύει στο 1ο χιλιόμετρο Κατερίνης-Νέας Εφέσου από το 1998 με ιδρυτή τον Θεοφάνη Παπαοικονόμου. Τα τελευταία 4 χρόνια συνεχίζεται η παράδοση σε συνεργασία με τον γιο του Σπυρίδων Παπαοικονόμου  στο χώρο του εμπορίου αλουμινίου-σιδήρου, σίτας, τέντας, ειδών περίφραξης, INOX και εργαλείων.


Έχοντας πολλή μεγάλη εμπειρία σε αυτό το χώρο προσφέρει στους πελάτες της μία ολοκληρωμένη ποικιλία, ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους. Επιπλέον, η εταιρεία δεν υιοθετεί απρόσωπη σχέση με τον πελάτη, αλλά το έμπειρο προσωπικό της είναι πάντα διαθέσιμο και πρόθυμο να εξυπηρετήσει, συμβουλεύοντας σε τεχνικά θέματα και επεξηγώντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των προϊόντων, με στόχο την σωστή επιλογή.

Χάρη στην πολυετή πείρα η εταιρεία μας έχει κάνει τις καλύτερες συνεργασίες, με γνωστές ελληνικές εταιρείες που παράγουν και εμπορεύονται προϊόντα.

Με πάθος και μεράκι ξεκινάμε μια νέα επέκταση στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα μέσω του e-shop: www.sidera.gr.  Στα 20 χρόνια εμπειρίας μας, σας παρουσιάζουμε την γκάμα μας σε προσεγμένη ποιότητα και σε προσιτή τιμή.